Bouwen met expert

Aanbouw en Verbouw

De ervaring loopt van kleine verbouwingen voor particulieren tot grote verbouwprojecten voor bijvoorbeeld zorginstellingen en scholen

Aanbouw

Wilt u weten hoeveel een houten aanbouw kost? Veel van onze klanten vragen advies voordat ze dergelijke producten installeren. De kosten zijn natuurlijk erg belangrijk. Natuurlijk is niet elke aanbouw hetzelfde. Niet alleen de formaten zijn gelijk, ook de gebruikte materialen en de uitvoeringen van de houten opzetstukken zijn anders. Met Expertbouw weet je zeker dat je een aanbouw krijgt die bij het gebouw past. Vooraf bespreken we de kosten, of het nu gaat om de uitbreiding van de carport, bijkeuken of woonkamer. U kunt er ook voor kiezen om de wanden in dezelfde stijl te bouwen als uw huis of kantoor. Het is dus alsof dit bij de oorspronkelijke woning hoort. Doordat wij maatwerk leveren, kunt u er zeker van zijn dat uw nieuwe aanbouw perfect aansluit bij het bestaande gebouw.

Wij draaien onze hand niet om voor een compleet verbouwproject. Ook kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van een aanbouw. Wij helpen u graag met (het indienen van) de bouwaanvraag en gaan, na goedkeuring, direct voor u aan de slag.

Verbouw

Een verbouwing is vaak een ingrijpende beslissing, of het nu gaat om modernisering van een supermarkt,  om een interne verbouwing van een kantoorpand of om een uitbouw voor uw huis. In Expertbouw BV vindt u een deskundige partner, zowel bij het voorafgaande denkproces als tijdens het daaropvolgende uitvoerende stadium.  Bij ons is Afspraak = afspraak. Expertbouw BV staat garant voor realisatie binnen het afgesproken kader voor budget en tijdslijn. 

Referenties
Jacob marisstraat 86 H Amsterdam
Overtoom 320 H Amsterdam
Gerard doustraat 172 Amsterdam
Jacob catskade 33-35 Amsterdam