Bouwbedrijf Expertbouw

Over ons

Wij creëren plekken waar je graag bent en waar je je thuis voelt.

Klant en resultaat
gericht bouwbedrijf

Bij Expertbouw staat klanttevredenheid voorop. Wij zorgen voor hoogwaardige bouwprojecten en een geweldig eindresultaat door samen te werken met een aantal professionals, zoals architecten, adviseurs, constructeurs, leveranciers en onderaannemers. Hierdoor houden we grip op het project en garanderen we een topprestatie. Bovendien houden we de projectduur kort en voorkomen we onnodige extra kosten.

Bouwen op 30 jaar ervaring

Wij bij Expertbouw hebben al 30 jaar ervaring in de bouwbranche. Hierdoor kunnen we garanderen dat uw bouwproject op zijn minst aan uw verwachtingen zal voldoen, maar waarschijnlijk nog meer zal overtreffen. Onze ervaren bouwexperts zijn snel in het vinden van oplossingen en anticiperen op veranderingen tijdens het bouwproces. Dankzij ons probleemoplossend vermogen en creativiteit brengen we elke bouwklus tot een succesvol einde.
Tijdlijn

Tijdlijn

  • 31 December 2018

Tekst voor tijdlijn

Tijdlijn

Tijdlijn

  • 31 December 2018

Tekst voor tijdlijn

Tijdlijn

Tijdlijn

  • 31 December 2018

Tekst voor tijdlijn

Tijdlijn

Tijdlijn

  • 31 December 2018

Tekst voor tijdlijn

Tijdlijn

Tijdlijn

  • 31 December 2018

Tekst voor tijdlijn

Tijdlijn

Tijdlijn

  • 31 December 2018

Tekst voor tijdlijn

Missie

Expert Bouw is meer dan 30 jaar geleden opgericht met drie kernwaarden: kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Hoewel de bouwwereld in die tijd is veranderd, blijft Expert Bouw deze waarden hoog in het vaandel hebben. Samen met opdrachtgevers streven we naar een extra meerwaarde voor de eindgebruiker, die altijd centraal staat. We willen ons werk zo inrichten dat toekomstige generaties er ook gebruik van kunnen maken. Daarom blijven we op zoek naar nieuwe manieren om onze manier van werken te verbeteren en voorop te blijven lopen. Kwaliteit is cruciaal in onze bouwprojecten, dus we zorgen ervoor dat elke stap, van planning tot uitvoering, zorgvuldig wordt uitgevoerd.

Visie

Expertbouw B.V. gelooft in het ontwikkelen van langdurige relaties met onze opdrachtgevers en daarom streven we altijd naar een resultaat dat aan de verwachtingen voldoet. We zijn betrokken en proactief bij het bouwproces, waarbij we samenwerken met opdrachtgevers, architecten en andere partners om een zo compleet mogelijk plan te maken. Met onze meer dan 30 jaar ervaring in de bouw en focus op kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn we een betrouwbare bouwpartner. Onze opdrachtgevers staan centraal en we streven er altijd naar om toegevoegde waarde te creëren. Wij zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze werkwijze te verbeteren en bieden een breed scala aan diensten aan, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op wat belangrijk is voor hen.

Team Expertbouw

Verder beschikken wij over een uitgebreid netwerk van experts en leveranciers, waardoor we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en innovatieve producten. Hierdoor zijn wij in staat om de beste kwaliteit te leveren en altijd een passende oplossing te bieden.

Wij zijn trots op onze werkwijze en het team dat achter ons bedrijf staat. Wij streven altijd naar een oprechte en open communicatie en werken hard aan het opbouwen van een goede en langdurige relatie met onze klanten.

Onze klanttevredenheid staat bij ons op de eerste plaats en we streven er altijd naar om onze projecten op tijd en binnen budget af te ronden. Dankzij onze vastberadenheid, expertise en vastberadenheid kunnen wij garanderen dat onze klanten altijd tevreden zijn met het resultaat. Kies voor Expertbouw B.V. en ervaar zelf onze kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid!