Bouwbedrijf Expertbouw

Over ons

Wij creëren plekken waar je graag bent en waar je je thuis voelt.

Klant en resultaat
gericht bouwbedrijf

Expert Bouwgroep heeft klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. We gaan daarnaast voor hoogwaardige kwaliteit bouwprojecten en een perfect eindresultaat. Om dat te realiseren werken wij samen met een aantal professionals. Hierbij kunt u denken aan architecten, adviseurs, constructeurs, leveranciers en onderaannemers. Doordat we de krachten van deze partijen bundelen, houden we het overzicht en kunnen we topkwaliteit garanderen in elk aspect van uw bouwproject. Naast een hoge kwaliteit en een mooi eindresultaat, mag u rekenen op een korte looptijd van het project en geen of minder extra kosten.

Bouwen op 30 jaar ervaring

Doordat wij 30 jaar ervaring in de bouw hebben, kunt u als klant rekenen op een resultaat dat op zijn minst aan uw verwachtingen voldoet, maar deze waarschijnlijk overtreft. We anticiperen en schakelen snel wanneer een project onverhoopt anders loopt dan verwacht. In dat opzicht bouwen wij dus letterlijk op 30 jaar ervaring. Met een groot probleemoplossend vermogen en de nodige creativiteit brengen de betrouwbare bouwexperts van Expert Bouwgroep elke bouwklus tot een goed einde.

Tijdlijn

Tijdlijn

  • 31 December 2018

Tekst voor tijdlijn

Tijdlijn

Tijdlijn

  • 31 December 2018

Tekst voor tijdlijn

Tijdlijn

Tijdlijn

  • 31 December 2018

Tekst voor tijdlijn

Tijdlijn

Tijdlijn

  • 31 December 2018

Tekst voor tijdlijn

Tijdlijn

Tijdlijn

  • 31 December 2018

Tekst voor tijdlijn

Tijdlijn

Tijdlijn

  • 31 December 2018

Tekst voor tijdlijn

Missie

Toen Expertbouw B.V. meer dan 30 jaar geleden werd opgericht, waren de drie belangrijkste pijlers van het bedrijf: kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Sindsdien is de bouwwereld ingrijpend veranderd, maar Expertbouw heeft altijd vastgehouden aan diezelfde waarden.

Samen met onze opdrachtgevers willen we toegevoegde waarde creëren waarbij de eindgebruiker altijd centraal staat. We zijn er ook op gericht dat de volgende generatie ook van ons werk gebruik kan maken. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om onze werkwijze te verbeteren en voorop te blijven lopen.

Wij weten dat kwaliteit van het grootste belang is als het om bouwprojecten gaat. Daarom besteden wij veel zorg aan elke stap van het proces, van planning tot uitvoering

Visie

Wanneer we aan een project werken, is het ons doel om zo vroeg mogelijk betrokken te zijn. Door samen te werken met de opdrachtgever, architect en andere partners, kunnen we een zo compleet mogelijk plan maken. Dit stelt ons in staat om de bouw- en kostenaspecten van het project te sturen en te optimaliseren.

Expertbouw B.V. is een bouwbedrijf dat gelooft in het opbouwen van relaties met haar opdrachtgevers. Wij vinden dat onze opdrachtgevers en eindgebruikers in een later stadium geen concessies hoeven te doen. Met deze ‘andere’ kijk op bouwen wil Expertbouw B.V. het ‘bouwen’ uit handen nemen van de opdrachtgever en eerder waarde toevoegen.

Wij weten dat onze opdrachtgevers drukbezette mensen zijn, dus willen wij het hen zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom bieden wij een waaier van diensten aan die aan elke behoefte tegemoetkomen: van ontwerp en planning tot constructie en afwerking. Wij zijn er om voor alles te zorgen, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op wat belangrijk is: hun bedrijf

Team Expertbouw

Het team van Expertbouw B.V. is een groep doeners. Wij stellen onze klanten altijd centraal en werken onvermoeibaar aan creatieve oplossingen voor onze klanten. Onze flexibiliteit is wat ons onderscheidt, en we gaan altijd een stapje verder om de klus te klaren. Bedankt dat u voor ons hebt gekozen!

Logo_Expertbouw Amsterfdam