Bouwen met expert

Onderhoud & Renovatie Bedrijf in Amsterdam

Elke woning of bedrijfsgebouw heeft door de jaren heen onderhoud nodig

Volledige trap renovatie

Compleet onderhoudsplan

Onze experts zijn zorgvuldig geselecteerd en beschikken over de juiste kwalificaties en ervaring. Zij werken met moderne apparatuur en materialen en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en regelgeving. Dit zorgt ervoor dat uw pand in optimale conditie verkeert.

We vinden het belangrijk om duidelijke afspraken te maken over de duur van het project, de werkzaamheden, de verantwoordelijkheden en de kosten. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en kunt u zich concentreren op uw dagelijkse werkzaamheden.

Bij Expertbouw B.V. staan kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Wij zorgen ervoor dat we altijd op tijd op de afspraken zijn en het project tot tevredenheid van de opdrachtgever afronden. Wij werken hard om uw vertrouwen in ons te winnen en willen graag uw partner zijn voor toekomstige onderhoudsprojecten.

Sterk in onderhoud

Constante vochtigheid of schimmel, slechte ventilatie of herhaalde lekken: helaas komen deze problemen vaak voor en duurt het soms lang voordat ze zijn opgelost. Dit is erg vervelend voor huurders en woningcorporaties. Ons professionele onderhoudsteam zal deze rapporten verzamelen, de redenen onderzoeken, onderzoeken voorbereiden, rapporten voorstellen en klachten oplossen.

Minder zorgen, maar ook voor onze klanten

Wij begeleiden het gehele proces van woningcorporaties, inclusief afstemming met huurders. Mensen die alles hebben wat er gedaan moet worden, zijn vaak gefrustreerd en boos. Wij begrijpen dit heel goed. Daarom moeten we er eerst voor zorgen dat huurders zich gehoord voelen. Voor ons team zit de lol in de diversiteit aan werkzaamheden en de opluchting van bewoners nadat hun klachten soms jaren later zijn opgelost: dat is onze grootste beloning.