Bouwen met expert

Onderhoud & Renovatie Bedrijf in Amsterdam

Elke woning of bedrijfsgebouw heeft door de jaren heen onderhoud nodig

Volledige trap renovatie

Compleet onderhoudsplan

Elk onderhoudsproject pakken we planmatig aan. De eerste stap bestaat uit het analyseren van uw woning of bedrijfspand. Onze adviseur kan een complete inspectie uitvoeren en de gebreken in het gebouw vaststellen. Aan de hand van deze analyse stellen we een begroting voor u op. Zo ziet u precies welke ruimtes in het pand we aanpakken en krijgt u een heldere prijsindicatie. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Alle besproken zaken werken we uit in een onderhoudsplan. Dit is een document waarin uitgebreid staat beschreven wanneer en hoe we het pand onderhouden. Zodoende weet u ook in de toekomst waar u aan toe bent en heeft u de garantie dat het pand binnen de afgesproken periode blijft voldoen aan de door u gestelde eisen.

Sterk in onderhoud

Constante vochtigheid of schimmel, slechte ventilatie of herhaalde lekken: helaas komen deze problemen vaak voor en duurt het soms lang voordat ze zijn opgelost. Dit is erg vervelend voor huurders en woningcorporaties. Ons professionele onderhoudsteam zal deze rapporten verzamelen, de redenen onderzoeken, onderzoeken voorbereiden, rapporten voorstellen en klachten oplossen.

Minder zorgen, maar ook voor onze klanten

Wij begeleiden het gehele proces van woningcorporaties, inclusief afstemming met huurders. Mensen die alles hebben wat er gedaan moet worden, zijn vaak gefrustreerd en boos. Wij begrijpen dit heel goed. Daarom moeten we er eerst voor zorgen dat huurders zich gehoord voelen. Voor ons team zit de lol in de diversiteit aan werkzaamheden en de opluchting van bewoners nadat hun klachten soms jaren later zijn opgelost: dat is onze grootste beloning.

Volledige trap renovatie

Renoveren van muren