Aannemer voor nieuwbouw

nieuwbouw

Aannemer voor nieuwbouw (uitbouw, aanbouw, opbouw) in Amsterdam en omgeving

Nieuwbouw

Bij Expert Bouwgroep zijn we niet alleen specialist in nieuwbouw, maar ook in de renovatie en verbouwing van uw huis of bedrijfspand. Onze ervaren bouwkundigen helpen u graag bij het realiseren van uw bouwprojecten, groot of klein. Naast nieuwbouw bieden we ook onderhoudsdiensten aan, waaronder gevelreiniging, gevelherstel en bescherming, vloerreparaties, torbostralen, gritstralen, betonreparatie, vochtbestrijding, kitwerk en coating/conservering.

Bij Expert Bouwgroep kunt u vertrouwen op onze deskundigheid en betrouwbaarheid. Wij streven altijd naar een optimaal resultaat, dat voldoet aan uw wensen en verwachtingen. Wij waarborgen de kwaliteit en de voortgang van het bouwproject, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de uitvoering.

Bouwkundige ondersteuning

Op onze website vindt u een verzameling foto’s van projecten die wij hebben gerealiseerd. Deze foto’s geven u een beeld van onze expertise en professionaliteit. Belangrijk om te vermelden is dat alle foto’s op onze website met toestemming van de eigenaren zijn geplaatst. Onze Facebook pagina toont onze meest recente bouwprojecten en geeft u nog meer inzicht in onze werkzaamheden.

Referenties:

  • Achtergracht 5 in Weesp
  • Goudbloemstraat 159 in Amsterdam
  • Fokke Simonszstraat 35-39 in Amsterdam