Onderhoudsbedrijf Expertbouw

Transformatie

Transformatie van bestaande kantoren, monumenten of andere gebouwtypes een nieuwe bestemming
Transformatie​ Huis

Transformatie

Nieuwbouw is meer dan alleen huisvestingsoplossingen. Ook het intelligent en efficiënt omgaan met de beschikbare ruimte is actueel. Bijvoorbeeld het transformeren van leegstaande bedrijfspanden tot inspirerende woonruimtes geschikt voor verschillende doelgroepen. Expertbouw geeft oude industriële gebouwen een nieuwe bestemming, waardoor ze aantrekkelijke woningen worden. Zo wordt een werkruimte een leefruimte!

Bedrijfspanden worden Woningen

Bij Expertbouw weten we als geen ander hoe we deze architectonische transformatie vorm en inhoud kunnen geven. In overleg met gemeente en partners hebben we de markt grondig geanalyseerd en de ruimte afgestemd op de woonbehoefte. We onderzoeken of deze gebouwen zich kunnen aanpassen aan nieuwe functies. Op deze manier zijn we ervan overtuigd dat de renovatie volledig zal voldoen aan de verwachtingen van toekomstige bewoners op het vlak van kwaliteit en functie.

Oude bedrijfspanden hebben in veel gevallen mooie panden en uitstralingen. Bijvoorbeeld historische fabrieken, schoolgebouwen, ziekenhuizen of kantoorpanden. Als projectontwikkelaar blazen we leegstaande kantoorpanden nieuw leven in. Om de iconische karakters van de stad of regio niet te verliezen. Zo hebben we bestaande gebouwen getransformeerd tot nieuwe bewonerswoningen of functionele ruimtes voor kleine bedrijven.

In Amsterdam hebben we twee bedrijfspanden een nieuw leven gegeven als appartementen in de vrije sector. Om de het karakter van de locatie te bewaren hebben gebruik gemaakt van bestaande elementen. De twee appartementengebouwen, met in totaal 18 fraaie appartementen, zijn in functioneel en duurzaam opzicht een aanwinst voor het stadsbeeld.